EcoMoto 930×122

incendiu

PITEȘTI: ATAC DE PANICĂ

Pitești: Atac de panică. Aseară, în jurul orei 19:40, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD au intervenit pe strada Cuza Vodă din Pitești. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință dezafectată, incendiu care s-a extins și la acoperișul altei case.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 65 de ani, proprietara casei la acoperișul căreia s-a propagat focul, cu atac de panică.

Au ars elemente de mobilier din dormitor, materiale textile și 60 de mp de astereală de la acoperiș. Focul a fost pus intenționat. Autorul: necunoscut.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Atac de panică a suferit ieri și o femeie de 79 de ani din satul Groși al comunei Băbana, tot din cauza unui incendiu. Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale.

Izbucnit aseară, în jurul orei 21, la o bucătărie de vară, incendiul s-a extins și la acoperișul casei afectate. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă au stins focul.

În incendiu au ars bucătăria de vară (construită din lemn) pe o suprafață de 60 de mp și astereala acoperișului casei tot pe 60 de mp. Cauza probabilă, potrivit ISU Argeș: un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90