New Profesional Consult 930 x 122

petarde

ÎN PITEȘTI BIȘNIȚARII VÂND NESTINGHERIȚI PETARDE!

Nici nu apuci să pui bine piciorul în Piaţa Ceair, cea mai mare piață agroalimentară a Piteștiului, că deja eşti asaltat de bişniţarii care încearcă să te ademenească cu o mulţime de oferte, care mai de care mai tentante, deși comercializarea petardelor este interzisă.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Fie că vrei, fie că nu, până la urmă tot pleci acasă măcar cu o cutie cu pocnitori. Vânzătorii clandestini, nestingheriți de Poliția Locală, sunt atât de insistenţi încât până la urmă cedezi! ,,Am marfă de marfă! Am petarde cu un foc la 2 lei şi artificii dintr-alea mari care se împrăştie pe cer… Am şi la 80 de lei şi la 120 de lei, depinde ce vrei. Poţi să mergi la mine acasă, am acolo marfă pe alese, dar cumpără acum, că de Revelion se scumpesc!’’, ne recomandă, complice, un comerciant stradal din zona Ceair.

Sfatul nostru este să nu riscaţi cumpărând astfel de artificii, deoarece în cazul unui accident nimeni nu va putea fi tras la răspundere, iar amenzile pentru folosirea lor sunt cuprinse între 200 şi 6.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3