930 pe 122 COSTACHE

Casa Argeșeană

Pitești. Casa Argeșeană, cel mai bun restaurant cu mâncăruri autentice românești!

Casa Argeșeană, cel mai bun restaurant cu specific românesc tradițional din municipiul Pitești, își întâmpină de acum clienții și pe terasă.

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană, o adevărată plăcere să mănânci în oraș!

Mai mult decât atât, lângă terasă este amplasat și un loc de joacă pentru copii. Astfel, clienții care trec pragul restaurantului împreună cu cei mici se pot bucura și de un spațiu unde copiii se pot distra.

Situat în centrul municipiului, pe Bulevardul Eroilor Nr. 5, vizavi de Muzeul Județean, Casa Argeșeană este este restaurantul care îți readuce bucuria de a mânca în oraș!

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană: bucate pe alese, atmosferă excepțională

Localul are o veche istorie în spate, devenind cu timpul unul dintre cele mai frecventate și iubite restaurante din Pitești, atât de argeșeni, cât și de turiști.

Aici, oaspeții se pot bucura de seri de folclor autentic și seri românești cu preparate gătite și servite de profesioniști cu o vastă experiență.

Produsele culinare tradițional românești sunt preparate cu grijă de maeștrii bucătari, după rețete din toate zonele țării, rețete autentice, păstrate din generație în generație.

De asemenea, ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Mai multe detalii despre restaurant, meniu sau rezervări găsiți pe pagina lor de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, sau la numerele de telefon 0348.455.404 / 0741.282.066.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90