930×122 CUMPANA 5

hotel

Pitești: Cine este noul proprietar și ce se întâmplă cu fostul Hotel al „Partidului” din Centru

Pitești: Cui aparține și ce se întâmplă cu fostul Hotel al „Partidului” din Centru

Citiți și: Pitești: Un șofer care se dădea mare cu scârțâit de roți a rămas pieton

O investiție foarte importantă este în curs de desfășurare la Hotel Cara din Pitești, cunoscut sub numele de „Hotelul Partidului”.

Hotelul și-a câștigat acest renume deoarece înainte de 1989 aici mâncau și se cazau cei care erau apropiați de Partidul Comunist Român (PCR).

Citiți și: Pitești: Oamenii, interesați de anveloparea blocurilor cu fonduri nerambursabile

Pentru cei mai tineri sau cei care nu cunosc istoria Partidului Comunist Român, detalii putem găsi AICI.

Revenind în zilele noastre, pe exterior, hotelul și terenul aferent par neîngrijite, dar lucrurile ar trebui să se schimbe curând.

Conform unui anunț public afișat la intrare, care nu prea se vede, fiind în spatele unui geam închis la culoare, hotelul a intrat în renovări și numai.

Lucrările au început în martie, iar termenul de finalizare a acestora este de 24 de luni, conform autorizației afișate în geam.

Investiția prevede supraetajarea parțială a hotelului care are acum regim de înălțime demisol, parter și trei etaje, anvelopare și amenajări interioare la corpul C1 al complexului, construire corp nou de clădire anexă de tip demisol, parter și etaj, plus amenajare interioară a anexei C2 existente.

Beneficiar al investiției este un anume Stoica Ionel Eduard, care ar fi și noul proprietar al Hotelului. Am încercat să luam legătura cu acesta pentru mai multe detalii, însă, nu am reușit să dăm de afacerist.

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3