NOR CURIER 930X122

accident

PITEȘTI: CIOCNIRE VIOLENTĂ ÎN INTERSECȚIE

A fost accident rutier noaptea trecută, în jurul orei 00:45, în Pitești. S-a întâmplat în intersecția dintre strada Constantin Zărnescu și bulevardul Republicii, în zona Teatrului „Alexandru Davila”.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

În accident au fost implicate două autoturisme: un Golf, condus de Alexandru Daniel N., de 20 de ani, din Pitești, și un Fiat, la volanul căruia se afla Florin G., de 56 de ani, din orașul argeșean Ștefănești.

Șoferul Golfului, care venea dinspre Trivale, nu ar fi respectat semnificația indicatorului de cedează trecerea, în condițiile în care pe timpul nopții semafoarele din zonă sunt scoase din uz. Mașina a intrat în coliziune cu Fiat-ul, care venea dinspre cartierul piteștean Prundu și se îndrepta către comuna Bascov.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În urma impactului cu Fiatul, Golful a ricoșat într-un alt autoturism, un BMW, parcat. Ionuț Alexandru C., de 20 de ani, din Pitești, care era pasager pe bancheta din spate a Golfului, a fost accidentat. Șoferul autoturismului Golf a scăpat teafăr și nevătămat, în timp ce șoferul Fiatului s-a ales doar cu răni ușoare. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90