New Profesional Consult 930 x 122

contabilitate

PITEȘTI: CURS DE CONTABILITATE CU EXPERȚI CECCAR

În perioada următoare va demara cursul de contabilitate organizat în Piteşti de Profesional New Consult.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitată pe piaţa muncii de azi, atât firmele, cât și instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu.

Devino și tu un specialist bine pregătit ȋn materie urmând un curs de formare profesională acreditat ANC, cu diplome recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei, cum este cel organizat de Profesional New Consult! Firma va organiza în perioada următoare în Piteşti cursul de Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate).

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul este susţinut de experţi CECCAR cu o vastă experienţă în domeniu, care cunosc ȋn amănunt legislaţia şi noţiunile practice care trebuie ȋnsuşite de cei care doresc să se iniţieze ȋn domeniu, dar şi pentru cei care vor să se specializeze ȋn activitatea de contabil.

Pe parcursul celor două luni de curs se obţine, în afara unei solide pregătiri teoretice, şi pregătirea practică realizată cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilă foarte uzuală în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau al firmelor de profil din ţară.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate), acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 sau 0784.333.777 ori la adresa de e-mail office@profesionalnewconsult.ro. Sediul firmei este în Pitești, județul Argeș, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3