930×122 CAPRA 5

curs

PITEȘTI: CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANE

7 martie 2016 reprezintă data la care va demara noua sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

Citiți și: Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

Acreditat ANC și organizat de Profesional New Consult în Piteşti, cursul îşi propune o abordare interactivă a problematicii din domeniu, participanţii având un rol activ în descoperirea tainelor acestei profesii sub îndrumarea formatorului de curs.

Săli moderne, materiale elaborate astfel încât să transmită complet informaţia, mijloace profesionale de transmitere a unui curs, toate acestea, împreună cu formatori dedicaţi, care doresc să furnizeze informaţiile necesare pentru deprinderea abilităţilor de Inspector HR, alcătuiesc rețeta unui curs de succes pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Preţul la care este oferit cursul, de numai 460 de lei, face ca acesta să fie extrem de ofertant pe piaţa actuală de formare profesională, desigur importante fiind noţiunile dobândite în cadrul cursului de Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

Cursul are ca tematică următoarele: Revisal – aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului și Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică ce cuprind Contractul Individual de Muncă, Fişa Postului, Informare, întocmire act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

Important! Dacă vă înscrieţi până pe 15 martie 2016 la cursurile organizate de Profesional New Consult, veţi intra ȋn campania cu premii denumită generic „Formează-te şi vei fi premiat!”: http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data sus menţionată şi să achitaţi integral cursul, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Pentru următoarea sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane locurile sunt limitate. Dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 sau trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Contabilitate – 530 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Arhivar – 750 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhiva

Curs Specialist Management Deşeuri – 450 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor

Curs Coordonator Securitate şi Sănătate în Muncă – 600 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90