EcoMoto 930×122

curs

PITEȘTI: CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANE – ULTIMELE LOCURI!

Profesional New Consult anunţă ultimele locuri vacante pentru cursul de Inspector Resurse Umane, curs care va avea deschiderea pe 24 mai 2016: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Este un curs de top, acreditat ANC, organizat în Pitești de Profesional New Consult, curs care îşi propune o abordare interactivă a problematicii din domeniu, participanţii având un rol activ în descoperirea tainelor acestei profesii sub îndrumarea formatorului de curs. Cursul este organizat în cele mai moderne săli. De asemenea, materialele de curs sunt în așa fel elaborate încât să transmită complet informaţia. În plus, formatorii sunt dedicaţi, dornici și pregătiți să furnizeze informaţiile necesare pentru deprinderea abilităţilor de inspector de resurse umane. Toate acestea contribuie la realizarea unui curs de mare succes pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Preţul la care este oferit cursul, de numai 460 de lei, face ca acesta să fie extrem de ofertant pe piaţa actuală de formare profesională, desigur importante fiind noţiunile dobândite în cadrul cursului de Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Cursul are ca tematică următoarele: Revisal – aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului și Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică, sesiuni care cuprind Contractul Individual de Muncă, Fişa Postului, Informare, întocmire act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefon mobil. De asemenea, până pe 30 mai 2016 puteţi câştiga un tricou oferit de firmă tuturor celor care achită integral cursul, desigur aceştia beneficiind şi de însemnate reduceri de preţ.

Pentru următoarea sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane numărul de locuri este limitat. Dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 sau 0784.333.777 ori trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Contabilitate – 530 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Arhivar – 750 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90