EcoMoto 930×122

curs

PITEȘTI: CURS DE INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ

Profesional New Consult anunţă deschiderea cursului de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă, deschidere care va avea loc în luna ianuarie 2016: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Este un curs susţinut de formatori cu experienţă, care au cunoștinţele necesare pentru a putea oferi noţiunile utile şi de reţinut din legea 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă.

Numărul de locuri pentru acest curs este limitat. Preţul cursului se ridică la 540 de lei, plata putându-se face şi în rate.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Agenţii economici, dar şi instituţiile de stat trebuie să angajeze personal specializat, care să fi susținut un curs de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca, evitând astfel, pe lângă amenzile foarte mari care se pot aplica în domeniu, și, mai ales, problemele pe care le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncă.

Până pe 15 martie 2016 Profesional New Consult deruleazã campania cu premii denumită generic „Formează-te şi vei fi premiat!”: http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult în perioada sus menţionată şi să achitaţi cursul integral, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Pentru detalii despre cursul Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, de pe strada Victoriei, nr. 36, la etaj 3 (lângă Pub-ul Guiness).

Telefon: 0784.045.025, 0784.333.777

Tel/Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Formator http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator     

Curs Specialist Management Deşeuri http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3