EcoMoto 930×122

curs

PITEȘTI: CURS DE LIMBA ENGLEZĂ

În luna ianuarie 2016 Profesional New Consult va organiza în Pitești cursul de Limba Engleză: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-limbi-straine/curs-engleza.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cursanţii vor obţine, pe lângă cunoştinţele de limba engleză, şi diplome acreditate, necesare atestării cunoştinţelor obţinute.

Cursul de Limba Engleza http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-limbi-straine/curs-engleza oferit de Profesional New Consult li se adresează celor care doresc să învețe limba lui Shakespeare la nivel de începători A1, A2 – utilizator elementar, conform sistemului european de evaluare a competențelor lingvistice. În cadrul cursului se va urmări asimilarea celor 5 competențe fundamentale: înțelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înțelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris și interacțiunea în conversație (toate în scopul folosirii active a limbii în situații concrete).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În funcție de cerere, vor putea fi organizate și cursuri la nivel mediu B1, B2 – utilizator independent, dar și la nivel avansat C1, C2 – utilizator experimentat.

Profesional New Consult vă așteaptă să participaţi la cursul de Limba Engleză la doar 400 de lei: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-limbi-straine/curs-engleza.

Este un curs recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Înscrierea la curs vă dă şansa să câștigați o tabletă Samsung, un telefon Samsung sau 100 de tricouri. Mai mult, se obţine pe loc o reducere de 5%.

Regulamentul campaniei „Formează-te și vei fi premiat!”, în cadrul căreia se acordă aceste premii, îl găsiți aici: http://profesionalnewconsult.ro/campanii.

Pentru informaţii suplimentare

Telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, în perioada următoare vor demara:

Curs Contabilitate: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Specialist Management Deşeuri: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90