NOR CURIER 930X122

curs

PITEȘTI: CURS DE MANAGER DE PROIECT – OFERTA COMPLETĂ

Aţi accesat fonduri UE sau doriţi să accesaţi, sunteți managerul unei echipe în cadrul departamentului în care activaţi? Profesional New Consult vă invită să participaţi în Piteşti la cursul de Manager de Proiect (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/manager-de-proiect).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs care li se adresează celor care doresc să instrumenteze fondurile europene, celor care lucrează în domeniu, dar şi celor care coordonează ȋn cadrul unei echipe un proiect dedicat.

Costul cursului este de 500 de lei, cu posibilitatea de plată în rate.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Beneficiind de un suport de curs asigurat pe cadru electronic, necesar şi edificator pentru ocupaţia aleasă, cursul este susţinut de formatori acreditaţi, specialişti în domeniu. Important! Cursul de Manager de Proiect (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/manager-de-proiect) organizat de Profesional New Consult este acreditat, recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei. Diplomele eliberate sunt atestate de aceste instituţii, fiind recunoscute atât în ţară, cât şi în străinătate.

O nouă sesiune a cursului de Manager de Proiect (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/manager-de-proiect) va demara în perioada următoare. Firma Profesional New Consult vă invită să participaţi la înscrieri, pentru a beneficia de cele mai bune servicii la cele mai bune preţuri de pe piaţă, de săli moderne şi de mijloace profesionale de susţinere a suportului de curs.

Dacă doriţi să participaţi la cursurile organizate de Profesional New Consult, puteţi suna la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 sau puteţi trimite un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro. Sediul firmei este în Pitești, pe strada Victoriei, la nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane – 400 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Contabilitate – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Arhivar – 750 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar)

Curs Formator – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri – 450 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Coordonator Securitate şi Sănătate în Muncă – 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3