930×122 CAPRA 5

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE MANICHIURĂ-PEDICHIURĂ

În perioada următoare va demara un curs extrem de solicitat: cursul de MANICHIURĂ-PEDICHIURĂ clasică.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Este un curs organizat în Piteşti, împreună cu formatori cu experienţă în domeniu și adresat celor care doresc să înveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii, care poate fi practicată în saloane de specialitate atât din ţară, cât şi din străinătate, dar care poate fi practicată şi de acasă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist.

Organizat în Piteşti de Profesional New Consult, cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei. Diplomele sunt valabile atât în ţară, cât şi în străinătate, putând astfel să prestaţi o activitate frumoasă în mod legal.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Costul cursului este de 500 de lei, plata putându-se face şi în rate.

Cursul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist este extrem de atractiv şi asigură în mare parte pregătire practică sub directa îndrumare a formatorului şi, desigur, având în vedere şi îndemânarea şi tainele meseriei pe care cursanţii trebuie să le deprindă.

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de MANICHIURĂ-PEDICHIURĂ http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777 și 0725.420.330 sau trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă Guiness Pub).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3