Eurial 930 x 122

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE PENSAT PROFESIONAL

Ai terminat liceul? Dorești să urmezi o carieră în beauty? Vrei să înveţi o meserie care îţi va asigura un loc de muncă uşor şi bine remunerat?

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Dacă da, te anunțăm că pe 16 iulie 2016 va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de pensat profesional organizat de Profesional New Consult http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional împreunã cu formatorul Adrian Ţigmeanu. Este un formator care a susţinut cursuri de profil în Bucureşti, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgovişte, Buzău şi multe alte localităţi din ţară.

Cursul de pensat profesional este oferit de Profesional New Consult la preţul de 350 de lei. La sfârşitul cursului se obține o diplomă de participare oferită de firma organizatoare http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Pe perioada cursului vor fi abordate teme precum forme ale sprâncenei, armonizarea sprâncenelor cu structura feţei, tehnici esenţiale în pensarea corectă a sprâncenelor, tipuri şi modele de sprâncene, forme corecte de sprâncene, corecţia sprâncenelor ţinând cont de morfologia feţei și studierea tipurilor de geometrii faciale. Cursul este preponderent practic, folosindu-se atât mulaje, cât și, mai ales, modele umane, care vor consolida cunoştinţele participanţilor cu privire la temele enunţate mai sus. Formatori experimentaţi te vor îndruma în tainele pensatului profesional, o meserie extrem de solicitată pe piaţa muncii, în saloanele din ţară şi din străinătate.

Cursul de pensat profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional va demara pe 16 iulie 2016 la preţul de 350 de lei. Dacă vei dori să îl parcurgi, trebuie să te adresezi centrului de studii Profesional New Consult:

TELEFON – 0784.045.025, 0784.333.777

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU – Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj – 690 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Coafor – 690 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Stilist Unghii – 700 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Masaj – 550 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj.

555×222  MAIA
570×90 MAIA