EcoMoto 930×122

curs

PITEȘTI: CURSUL CARE ÎȚI SPOREȘTE ȘANSELE PENTRU UN LOC DE MUNCĂ

Vineri, 20 martie, va demara o nouă sesiune a cursului de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul, organizat de Profesional New Consult, este susţinut de formatori cu experienţa şi cunoștinţele necesare pentru a putea oferi noţiunile utile şi de reţinut din legea 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă. Acest curs este suţinut în săli dotate cu cele mai moderne aparate şi mijloace de prezentare, inclusiv cu proiector și flipchart.

Absolvind cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca) organizat de Profesional New Consult, veţi avea, pe lângă o specializare necesară şi foarte căutată pe piaţa muncii, şi şanse sporite pentru ocuparea unui loc de muncă.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Este de reţinut şi faptul că atât agenţii economici, cât şi instituţiile de stat trebuie să trimită personal specializat la cursul de Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca), evitând astfel amenzile foarte mari care se pot aplica în domeniu și, mai ales, problemele care pot fi ridicate de riscurile profesionale şi accidentele de muncă.

Pentru detalii despre cursul Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca) vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pubul Guiness).

-Telefon mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

-Tel/Fax: 0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Profesional New Consult va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) – 400 de lei

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) – 500 de lei

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator) – 350 de lei

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor) – 450 de lei

Curs Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) – 750 de lei.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90