NOR CURIER 930X122

curs

ÎN PITEȘTI! CURSUL CARE TE FEREȘTE DE AMENZI URIAȘE

Profesional New Consult demarează pe 25 februarie cursul Specialist în managementul deşeurilor – cod COR 325713 (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor). Cursul este autorizat ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și recunoscut de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii. Ultimele locuri disponibile pentru această sesiune!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul li se adresează tuturor companiilor şi instituţiilor publice, care, în conformitate cu articolul 22, aliniatul 3 din legea 211/2011, au următoarele obligaţii: “Deţinătorii/ producătorii de deşeuri persoane juridice, comercianţii, precum şi operatorii economici prevăzuţi la aliniatul 2 (operatorii economici autorizaţi din punct de vedere al protecţiei mediului pentru efectuarea operaţiunilor de colectare şi transport) au obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii care să urmărească şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligaţie unei terţe persoane.“ Aliniatul 4 din aceeaşi lege stipulează: „Persoanele desemnate, prevăzute la aliniatul 3, trebuie să fie instruite în domeniul gestiunii deşeurilor, inclusiv a deşeurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.”

Nerespectarea prevederilor articolului mai sus menţionat poate fi sancţionată cu amenzi contravenţionale de la 15.000 la 30.000 de lei!!!

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Pentru a accede la curs documentele necesare sunt următoarele: copii xerox ale certificatului de naştere și de căsătorie, cartea de identitate și diploma de studii (minim liceu).

Cursul prevede atât aplicaţii practice, cât şi teoretice. În cadrul acestuia este analizat un studiu de caz, pentru a stabili modalitatea de raportare şi gestionare a deşeurilor într-o firmă sau instituţie publică.

Competenţele obţinute la finalul cursului constau în:

-planificarea, gestiunea şi managementul deşeurilor

-raportarea evidenţei gestiunii deşeurilor

-aplicarea celor mai bune metode în vederea valorificării, reciclării, reutilizării şi eliminarii deşeurilor

-controlul şi etichetarea în mod corect a deşeurilor periculoase

-modalitatea de lucru cu instituţiile competente în domeniu.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de Specialist în managementul deşeurilor – cod COR 325713 (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor), acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 sau trimiteți un e-mail la office@profesionalnewconsult.ro.

Profesional New Consult este ȋn Piteşti la următoarea adresă: strada Ana Ipătescu, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Cursul Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90