EcoMoto 930×122

capsula timpului

ÎN PITEȘTI A FOST ÎNGROPATĂ CAPSULA CU CÂRNAȚI! VEZI GALERIE FOTO!

La orele prânzului, lângă statuia de lângă Teatrul „Davila” a lui Mircea cel Bătrân primarul Tudor Pendiuc, subprefectul Ion Burnei, alte oficialități și doi trimiși ai unui cunoscut producător de mezeluri au îngropat… capsula timpului. Noi am numit-o capsula cu cârnați.

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

În capsulă sunt fotografii din Piteştiul anului 2014 şi ale fabricii de mezeluri şi o scrisoare semnată de Pendiuc şi de reprezentanţii firmei respective, prin care aceştia promit că se vor ocupa de dezvoltarea peste ani a comunităţii locale. Vax albina! Capsula urmează să fie deschisă peste zece ani, în 2024, atunci când, suntem convinși, primar al Piteștiului va fi tot „eternul” și „fascinantul” Pendiuc. De la evenimentul publicitar nu a lipsit nici fanfara Teatrului „Alexandru Davila”, care a susţinut un recital. De asemenea, oficialitățile prezente și grupuri de elevi au depus coroane de flori la statuie.

Ca în fiecare an, și de această dată un actor a jucat rolul domnitorului Mircea cel Bătrân, cel din timpul căruia datează prima atestare documentară a Piteștiului (20 mai 1388).

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • marian mihai spune:

    jenant! o actiune de tot rasul. am ingropat o cutie cu 15 poze pe care sa o dezgropam peste 10 ani si sa scoatem din ea…ce? care este relevanta? publicitate pt caroli!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90