Donaris 930 x 122

căzută de la etaj

Pitești: Gestul cutremurător pe care l-a făcut femeia înainte să se arunce de la etaj!

Pitești: Gestul cutremurător pe care l-a făcut femeia înainte să se arunce de la etaj!

Citiți și: Incident grav! O adolescentă de 17 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Update, ora 11.43

Conform unor surse din anchetă, femeia a ales să își lege o eșarfă la ochi înainte să facă gestul extrem.

Aceasta a avut parte de un sfârșit tragic!

Știrea inițială, ora 7.16

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o persoană decedată că urmare a căderii de la înălțime în cartierul Războieni din municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

 

În dimineața zilei de 23 august a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-ar fi aruncat de la un etaj superior al unui bloc de locuințe.

 

În urma verificărilor preliminare s-a constatat că persoana în cauză, identificată că fiind o femeie de 55 de ani, din Pitești, ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, decedând.

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală conform art.192 din Codul Penal.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3