Donaris 930 x 122

accident

ÎN PITEȘTI, O ȘOFERIȚĂ A LOVIT UN PIETON PE „ZEBRĂ”. CITEȘTE CRONICA ACCIDENTELOR DIN WEEKEND!

Mai multe accidente rutiere au avut loc în Argeș în weekend.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Unul dintre ele s- produs pe un drum național între comunele Slobozia și Negrași. Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Mozăceni într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de deplasare. Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a lovit o poartă de acces a unei gospodării. Au fost răniți, din fericire nu grav, doi minori, fiecare în vârstă de 17 ani, aflați în autoturism. Lipsa de experiență la volan a șoferului, care are permis auto de puțin timp, și-a spus cuvântul.

Un alt accident a avut loc lângă Pitești, pe raza comunei Albota. Un șofer de 36 de ani din localitatea Balș din județul Olt a vrut să depășească neregulamentar o coloană de autovehicule. Autoturismul a intrat în coliziune cu un altul, care circula pe aceeași direcție de mers, Slatina-Pitești. Acesta din urmă era condus de un argeșean în vârstă de 41 de ani din Albota, care a virat la stânga. Doi pasageri din primul autoturism au fost accidentați: un oltean din Balș, de 35 de ani, și un craiovean, de 28 de ani.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Și în Pitești au fost accidente rutiere în weekend. De pildă, pe strada Libertății o persoană de 28 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni. Din fericire, rănile au fost superficiale. La volan se afla o femeie în vârstă de 46 de ani din comuna argeșeană Poiana Lacului. Conducătoarea auto venea dinspre cartierul Trivale și se îndrepta către Centru. Potrivit Poliției Argeș, nu era sub influența băuturilor alcoolice, accidentul având loc din cauza neatenției.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90