Donaris 930 x 122

chiulangii

ÎN PITEȘTI, ORE DE „ȘCOALĂ” PE TERASE

Pentru unii elevi din Pitești școala pare complet facultativă. În timpul orelor de curs ei aleg să stea prin baruri sau pe terase, mai ales că în aceste zile vremea este foarte frumoasă. Alții își pierd vremea și puținii bani primiți de la părinți prin sălile de jocuri de noroc.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Polițiștii piteșteni vor continua să îi „vâneze” pe chiulangii, la fel cum au făcut-o și în prima lună scursă de la debutul noului an școlar. Până acum zeci de elevi au fost prinși de polițiști prin baruri, absentând de la orele de curs de la liceele din Pitești în care învață. Unii consumau băuturi alcoolice, patronii unităților respective fiind amendați pentru că au vândut alcool unor minori.

De fiecare dată chiulangii prinși au fost conduși la unitatea de învățământ la care sunt înscriși. În baza informațiilor primite de la polițiști, conducerile liceelor respective iau sau ar trebui să ia măsurile cuvenite.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3