930×122 CAPRA 5

școala nicolae bălcescu

    Pitești. Proiect de 840 de mii € pentru o importantă școală

    Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu va intra într-un amplu proces de reabilitare termică.

    Citiți și: TÂRG PENTRU AMENAJAREA UNEI BIBLIOTECI ȘCOLARE ÎN PITEȘTI

    Edilul Cristian Gentea a semnata astăzi un contract de finanțare prin care unitatea școală va beneficia de anvelopare a clădirii, sistem nou de încălzire și apă caldă de consum, sisteme alternative de producere a energiei electrice/termice, modernizare a instalației de iluminat, sistem de management energetic integrat.

    „Municipiul Pitești a obținut aproximativ 840.000 de euro pentru reabilitarea termică integrală a Școlii Gimnaziale Nicolae Bălcescu, fosta Școală Generală 6 din Nord!

    Am semnat, astăzi, 15 martie 2023, cu Administrația Fondului pentru Mediu, contractul de finanțare pentru proiectul privind creșterea eficienței energetice: ”Reabilitare termica Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu în locația din strada Negru Vodă”.

    Valoarea contractului de finanțare reprezintă 90% din valoarea cheltuielilor eligibile, municipalitatea urmând să cofinanțeze cu 10% investiția!”, anunță primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

    Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    4 comentarii

    • Iulian spune:

      Bravo lui! Un manager adevărat! Datorita acestui om și echipei lui , Piteștiul va fi un municipiu model!

    • Silviu Fagarasu spune:

      Data fiind procedura de finanțare a acestor proiecte prin PNRR, am fi foarte entuziasmați să vedem finalul proiectelor. Fotografiile cu semnarea contractelor, alaturi de secretari de stat și alte „trompete” din astea de imagine, credeti-ma că sunt „fumate”… Este an preelectoral, iar de „gălăgie” din asta tot o să avem parte.

    • Cristian spune:

      840.000 de euro???? Investitie de 40.000 maxim si restul ii imparte la primarie, cu banii astia moderniza spitalul judetean

    • Olteanu Mihaela spune:

      Buna ziua, domnule primar! Ar trebui schimbate si toaletele, sunt foarte vechi, cei mici pot ” scapa” in ele!! Multumesc frumos!!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3