New Profesional Consult 930 x 122

cald

ÎN PITEȘTI S-AU REDESCHIS… TERASELE!

Deşi ne aflăm în ianuarie, teoretic cea mai geroasă lună a anului, în Piteşti temperaturile sunt ca de… primăvară. Astăzi, la orele prânzului, termometrele indicau aproape 15 grade Celsius!

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Piteştenii au renunţat la hainele groase şi s-au adaptat la vreme. Mai mult, au ieşit chiar şi la terase, unele redeschise ca urmare a temperaturilor ridicate din ultimele zile, ca să bea o cafea sau un suc. Părinţii și-au plimbat bebelușii în cărucioare prin parcuri și prin Centru, iar bătrânii şi-au reluat activităţile de primăvară-vară: șah sau table în aer liber. Şi tinerii au profitat de vremea neobişnuit de caldă pentru această perioadă.

Totuşi, meteorologii vă sfătuiesc să nu vă îmbătaţi cu apă rece. Temeperaturile vor scădea după data de 13 ianuarie, urmând să ajungă la valori normale pentru această lună. Tot după 13 ianuarie sunt posibile şi ninsori slabe.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3