930X122 MAIA

deseuri

PITEȘTI: SCAPĂ GRATUIT DE APARATELE VECHI SAU STRICATE!

Pitești: Scapă gratuit de aparatele vechi sau stricate!

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Piteştenii au ocazia să renunţe gratuit la deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice.

“Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar pe care continui să le ții în casă și vino cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii!”, este mesajul Primăriei pentru piteșteni.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Potrivit sursei citate, punctele de colectare vor fi disponibile sâmbătă, 13 octombrie 2018, între orele 10 și 17, în faţa Primăriei, în piaţa Smârdan și în piaţa Trivale complex 2.

“În perioada 13-20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Argeș asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție. Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800.444.800, număr disponibil zilnic, între orele 9 și 17, și să faci o programare”, informează Primăria Pitești.

Amintim că o acțiune similară are loc și în orașul Mioveni (AICI, subiectul pe larg).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3