SMART KIDS 930X122

tânăr droguri

Pitești: Scene desprinse din filme! Tânăr pus la pământ și încătușat de mascați

Marți după-amiază, 24 mai, trei tineri au fost reținuți de mascați, doi din Pitești și unul din Mioveni pentru trafic de droguri.

În aceiași zi, în Pitești, un tânăr de 14 de ani a fost prins în flagrant delict. Acesta a încercat să fugă de oamenii legii.

De aici, un întreg scenariu, desprins parcă din filmele de acțiune, s-a derulat în fața mai multor trecători din cartierul Craiovei, acolo unde tânărul a fost pus la pământ și încătușat de către mascați.

În mașina bărbatului polițiștii au găsit și o armă.

Video EXCLUSIV de la fața locului ⬇️

 

Poliția Argeș, precizări oficiale:

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv.

Ieri, 24 mai a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au desfășurat două percheziţii domiciliare, în orașul Mioveni, la locuinţele a doi bărbați, de 20, respectiv 21 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite şi ridicate: aproximativ 15 g. de fragmente vegetale, două grindere, două cântare de precizie, ustensile pentru porționarea și consumul drogurilor, precum și două telefoane mobile.

Ulterior, în aceeaşi zi, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au prins, în flagrant delict, în municipiul Pitești, un alt bărbat, de 24 de ani, care ar fi oferit spre vânzare droguri de risc.

De asemenea, din mașina bărbatului, a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o armă, susceptibilă a fi supusă autorizării.

Din cercetări s-a stabilit faptul că persoanele bănuite ar fi comercializat, din ianuarie a.c. și până în prezent, diverse cantități de droguri de risc, în municipiul Pitești și orașul Mioveni.

3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90