Donaris 930 x 122

Pitesti

Pitești: Se schimbă orarul de circulație al autobuzelor Publitrans

De luni, 13 septembrie, se schimbă orarul de circulație al autobuzelor, în Pitești!

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Publitrans 2000 S.A. anunţă publicul călător că, începând cu data de 13 septembrie 2021, odată cu începerea anului şcolar, circulaţia autobuzelor va reveni la programul normal.

Noul program va fi afişat în toate staţiile de parcurs şi va putea fi accesat prin intermediul site-ului www.publitrans2000.ro, în cadrul secţiunii „Hartă trasee şi orare de circulaţie”.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Începând cu această dată, se va modifica şi programul de funcţionare al chioşcurilor de vânzare. Acesta va fi afişat la fiecare dintre cele 18 chioşcuri existente în staţiile de parcurs, regăsindu-se şi pe site-ul societăţii, în cadrul secţiunii „Companie – Puncte de vânzare”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • constantinescu florentin spune:

    Fac apel la Primaria Pitesti si prin intermediul dvs. pentru o problema pe care am mai semnalat-o si anume lipsa serviciilor de transport in comun pentru cartierele aflate de-a lungul raului Arges si anume Eremia Grigorescu, Ceair si Popa Sapca care sunt complet izolate de liniile de transport care deservesc axa centrala a orasului. Cartiere cu zeci de mii de locuitori, cu multi oameni in varsta, cu obiective de interes public (Universitatea Brancoveanu, CNCD/viitorul LIDL, piata de en-gross, parcul Lunca Argesului, intrarea in Pitesti dinspre Campulung si Topoloveni, Piata Centrala, Universitatea Pitesti din Targul din Vale, etc) nu au nici o legatura cu liniile de transport in comun. Chiar nimeni nu vede si nu intelege?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90