EcoMoto 930×122

mioveni

VIJELIE_PITESTI

ÎN PITEȘTI ȘI MIOVENI, MAȘINI AVARIATE ȘI PANOURI PUBLICITARE CĂZUTE DIN CAUZA VÂNTULUI PUTERNIC

Vântul puternic care bate fără oprire de ore bune a provocat probleme în municipiul Pitești și orașul Mioveni.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În Pitești, în zona străzii Calea Bascovului din cartierul Ceair mai multe crengi smulse de vânt au căzut peste două autoturisme, care au fost avariate. În zona Depozitelor un copac a căzut peste firele de la rețeaua stradală de furnizare a energiei electrice, iar în cartierul Prundu un brad s-a înclinat. De asemenea, în cartierele Războieni și Trivale câteva panouri publicitare au căzut. Panouri publicitare au căzut și în Mioveni, ramele metalice ale unuia dintre ele lovind un autoturism parcat. Din fericire, este vorba doar de pagube materiale. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit în locurile afectate.

Amintim că, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vântul va continua să bată cu putere până mâine, 6 aprilie, la orele prânzului. La această oră, dar local, sudul județului Argeș se află sub cod galben de vânt. Viteza vântului la rafală atinge până la 65 de kilometri pe oră. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3