930×122 CAPRA 5

șofer Bolt

Pitești. Șofer de Bolt amenințat cu cuțitul de un vagabond!

Un incident șocant s-a petrecut seara trecută în municipiul Pitești. Un șofer de Bolt a fost amenințat cu cuțitul de un client pe care îl transporta.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Scandal în trafic: A lovit mașina Bolt și a vrut să arunce cu casca

Conducătorul auto a reușit să oprească mașina în fața sediului de Poliție și să fugă.

IPJ Argeș transmite:

„În seara zilei de 29 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în mod direct, de către un bărbat care efectua transport public de persoane prin intermediul unei aplicații de profil, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat cu un cuțit de către un client pe care îl transportă de pe b-dul Nicolae Bălcescu, către cartierul Războieni.

În dreptul sediului Poliției Municipiului Pitești, bărbatul amenințat a reușit să iasă din autoturism și a fugit în curtea poliției, solicitând sprijin.

Persoană bănuită de săvârșirea faptelor, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Pitești, cunoscută cu antecedente penale, a fost imobilizată de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești și condusă la audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90