New Profesional Consult 930 x 122

tanara beata

    Pitești: Tânără de 20 de ani, beată „ruptă” și drogată la 7 dimineața!

    Pitești: Tânără de 20 de ani, beată „ruptă” și drogată la 7 dimineața!

    Citiți și: Pitești. O minoră ,,și-a băut mințile” într-un bar

    Dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor cu efect psihoactiv: în ziua de 16 august a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii rutieri piteșteni au depistat o tânără de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Liviu Rebreanu din Pitești, în timp ce se afla atât sub influența alcoolului, cât și a unei substanțe cu efect psihoactiv.

    Astfel, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că cea în cauză se afla și sub influența unei substanțe psihoactive.

    Citiți și: TÂNĂRĂ DIN PITEŞTI, DEPISTATĂ BEATĂ ÎN TRAFIC

    Tânăra a fost condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea valorii alcoolemiei, precum și a stabilirii prin analize de specialitate a substanței cu efect psihoactiv.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 1 și 2 din Codul penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

    Sursă foto: infoneamt.ro

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    9 comentarii

    • Predoiu Ion Gabriel spune:

      Inadmisibil,ca pe drumurile publice să circule cineva beat și drogat 😡 Trebuie schimbată legislația și la asemenea persoane să li se interzică conducerea unui autoturism pe drumurile publice definitiv 👍
      80%dintre șoferi habar n-am cum plm au luat carnetul 😡nu vorbesc de cazul în speță ci de cei care opresc unde vor,cum vor,nu respectă trecerile de pietoni,etc.viteză cât au pedală.
      Veniți în wikend pe valea râului Doamnei (Piscani-Nucșoara ) și vă convingeți.. De-asta suntem pe primul loc în Europa la accidente..

    • Petre spune:

      Mai întâi ar trebui controlați doctorii psihologi ,în ce circumstanțe eliberează certificatul( testul psihologic) ,precum că persoana care a făcut testul este apt sa dea examenul pentru permisul de conducere. Și ,,tovarășii milițieni” ar trebui controlați! Și eu propun că o persoană care vrea să dea examen pt permisul de conducere să aibă minim 10 clase terminate la curs de zi!!

    • Cezar spune:

      O scoate tăticu !

    • Грива spune:

      Lăsați fata in pace e și ea la începutul vieții ,trebuie sa le încerci pe toate în viață

    • Accident Dublu spune:

      Cum o cheamă? Vreau sa o cunosc. Mulțumesc!

    • Mihai spune:

      Dacă omora pe cineva…. după ce ca nu știe sa țină volanu în mână mai se urca și bete la volan

    • IonulAtomic spune:

      Psihologii nu sunt doctori. Corect însă, ar trebui să existe fapte care să ducă la pierderea permanentă a permisului.

    • Stanica Gheorghe spune:

      Oare cine e mai vinovat,ea,părinții,sistemul,medicul de familie?O necuniscută fară răspuns.Căți șoferi cu diabet sau cu diferite handicapuri de ex.circulă bine merci pe drumurile publice?Poliția de ce nu se sesizează din oficiu.Datele lor sunt la medicii de familie și acum avem informatizare.Până când?

    • Cox spune:

      E ceva normal la vârsta asta în ziua de astăzi,eu merg așa constant în Franța și UK,ruptă de beata la 0,40 mi se pare exagerat

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90