Donaris 930 x 122

primaria pitesti

PITEȘTI: TÂRGUL SE MUTĂ ÎN CENTRU

Pitești: Târgul se mută în Centru. Mâine, 6 octombrie 2017, se va deschide târgul „Toamna piteșteană”, organizat de Primăria Pitești. Deschiderea este programată pentru ora 10:30, în Piața „Vasile Milea” din centrul municipiului.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Potrivit organizatorului, producători și comercianţi din Piteşti şi din localităţile limitrofe municipiului vor expune la vânzare produse de sezon (legume, fructe, preparate din lapte şi carne, ţuică, vin, must etc.). Vor fi şi produse de artizanat ale unor meşteri populari.

Vă amintim că târgul va fi deschis până pe 15 octombrie în Piața „Vasile Milea” și în întreaga zonă central-pietonală. Cu acest prilej, vor funcționa și terase de alimentație publică.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Ulterior Târgului, după 15 octombrie, producătorii și comercianții care vor dori vor putea să îşi amplaseze tarabele gratuit vreme de două săptămâni în zona pieţei de gross de la Bowling.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3