930 x122 grota rece

autobuze hibrid

Pitești. Transportul public modernizat din temelii! Este UNICAT!

Primele patru autobuze hibrid, din lotul de 20, au sosit la Pitești, transmite municipalitatea.

Citiți și: Pitești: 7.000.000 de euro pentru 25 de autobuze hibrid

Autobuzele hibrid Mercedes-Benz Conecto de 12 m, cu sedevistica, piesele şi consumabilele necesare întreţinerii în perioada de garanție, sunt contractate de către Municipiul Piteşti şi finanţate din fonduri europene.

Potrivit sursei citate, designul interior, de la podea la fotolii, are elemente personalizate pentru lotul contractat, tapițeria fiind chiar unicat!

Contractul de furnizare a fost semnat între Primăria Municipiului Piteşti şi DAIMLER TRUCK & BUS ROMANIA S.R.L., pentru suma de 25.106.846,91 lei, fără TVA, şi are ca obiect achiziţia de autobuze ecologice în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea transportului public de călători în municipiul Piteşti”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

11 comentarii

  • Tanase spune:

    Poate ne vom bucura și noi, locuitorii din Trivale de aceste autobuze( și să se realizeze și transportul mai des cu ele) .Am așteptat intr-o zi 40 minute un autobuz pe lunia 5.

  • Cosmin spune:

    Foarte bine dar drumurile când le mai faceți că sunt foarte rele in Pitești

  • Bogdan spune:

    Vor circula, oare, neîncălzite pe timpul iernii, precum suratele lor electrice?

  • Cris spune:

    Bine că s-au cumpărat iar autobuze late de n-au loc în stații.La achiziții sunteți buni dar să faceți ceva coerent cap-coada ,nici cu două facultăți nu puteți (că de ,sunt făcute pe ordine de partid,ca pe vremea lui ceașcă cu activiștii analfabeți).Cum dracu sa stai de ani de zile cu stații de autobuz de nici 2m când autobuzul cred că are 2,5m latime ?Sa ocupi o banda degeaba…Adică ,cu buna știință ,tu Primărie produci poluare (cu veh care staționează in spate cat sta matahala in statie ,că nu au loc) și produci chiar accidente (că unii nu se așteaptă că astea sa nu iasă complet de pe carosabil când intră în stație) și te bati cu pumnii-n piept că faci ce trebuie pt cetățeni !
    Da piste de biciclete ,sa încurajati mișcarea când ?Dar stai ,că nu e loc, că voi cumpărați numai de unde vine parandaratul ,doar busuri complet neadaptate străzilor din Romania !!
    Ce sa mai zic de taxe de poluare pt toate rablele fumigene din oraș…
    Asta e bai romane ,cand dai tara pe mana mafiei PSD !!N-o sa vezi in veci tramvai electric subțirel ,spatii verzi pe mijloc între benzi și piste de biciclete.Pe scurt nema ,niciodată sistematizare durabilă mai ales aici în sud,in fieful mafiei antiromânești !!

  • Irina spune:

    Și 13 mai des , nu decât la anumite ore!!!!

  • Edi spune:

    CRIS, esti un mare bou sau vaca. Cu siguranta faci parte din gruparea LGBTQ, la modul cum gândesti.Pai oamenii ăștia cumpara mijloace de transport electrice si hybrid tocmai ptr a reduce poluarea si tu, limitat(a) in gândire și orbit(a) de praful alb, cred, nu ai argumente palpabile.

  • Ramona spune:

    Va rugam sa asfaltati și străzile de pe Platou Gavana , ca va blesteama tot orașul și va injura tot orașul ! Nu cred ca asta este ceea ce va doriți !

  • Marin Florentina spune:

    Pe linia 7 și 7B se circula foarte RAR…intervalul intre doua autobuze este foarte este foarte mare…
    SIII…, pe când REVENIRE CAP DE LINIE GHEORGHE DOJA?!!! MAI AVEM SI FACULTATE ACOLO!

  • Anonim spune:

    Va lăudați cu autobuzele căci nu aveți cu ce altceva. Stațiile sunt demolate și vai de capul lor. Ce măgărie.
    Halal de primar. Oare câte tâmpenii o sa mai pună pe tapet.

  • Roby spune:

    Felicitări domnule primar Gentea pentru toate realizările facute și în ciuda răutăților unora dumneavoastră mergeți înaintea cu toate proiectele propuse la primărie. Cu deosebită considerație.

  • DriverKing spune:

    Asta da autobuze serioase. Sunt net superioare fata de cele de la BMC.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90