New Profesional Consult 930 x 122

pietoni

ÎN PITEȘTI TROTUARELE NU SUNT PENTRU PIETONI!

A fi pieton în Pitești nu este tocmai ușor. Nu puține trotuare sunt ocupate de mașini parcate sau măcar staționate alandala. Pur și simplu de-a curmezișul.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cum pe bunul simț al șoferilor respectivi nu poți conta pentru că este sublim, dar lipsește cu desăvârșire, vrei ca ordine să facă Primăria sau Poliția Locală. Ori nici una, nici alta nu par interesate de subiect. Problema ar putea fi rezolvată fie prin amendarea conducătorilor auto, fie prin montarea unor stâlpișori. Astfel de măsuri simple și eficiente nu sunt, însă, avute în vedere de autoritățile Piteștiului, autorități care dorm în sandale.

O dovedește și felul în care arată trotuarul de pe strada „Pictor Nicolae Grigorescu” din Ceair, din apropierea oficiului poștal de lângă Expo-Parc. Inclusiv o dubiță a unei firme particulare care lucrează în zonă la rețeaua de gaze ocupă trei sferturi din lățimea trotuarului. Priviți fotografia și întrebați-vă, retoric, desigur: pe unde poate trece un părinte cu un cărucior cu bebeluș? Pe partea carosabilă!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90