930 x122 grota rece

accident

PITEȘTI: UN ȘOFER A LOVIT UN PIETON PE „ZEBRĂ” ȘI A FUGIT

Un piteștean în vârstă de 47 de ani a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Ana Ipătescu din municipiu.

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

Șoferul vinovat, tot din Pitești, de 37 de ani, a părăsit locul accidentului, informează Poliția Argeș. Potrivit sursei citate, a fost găsit 40 de minute mai târziu la domiciliul său. Conducătorul auto nu era băut. Din fericire, pietonul a suferit doar răni ușoare.

Un alt pieton, în vârstă de 71 de ani, din Pitești, a fost lovit de un autoturism pe strada Depozitelor. De această dată, vinovat este pietonul, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Conducătorul auto, un piteștean de 66 de ani, venea dinspre comuna Bascov și se îndrepta către Calea București. Poliția Argeș precizează că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3