New Profesional Consult 930 x 122

pitesti

Pitestiul, in topul destinatiilor pentru chirii

Apropierea de Bucuresti, prezenta autostrazii si existenta Dacia in proximitatea Pitestiului fac din aceasta zona una dintre cele mai atractive regiuni din tara din punct de vedere al chiriilor. Un studiu recent realizat in acest sens scoate in relief zonele dupa care investitorii in domeniul imobiliar al chiriilor tanjesc…

Segmentul inchirierilor a dat semne de revenire in 2010, inregistrand un volum total al inchirierilor de 39.500 mp in cel dea-l doilea semestru si un total de 94.300 mp la nivelul intregului an.

Printre tranzactiile majore incheiate in semestrul doi al anului 2010 si unele din Pitesti. Un exemplu de top este acela al unei divizii a companiei Röchling-Automotive, AG&Co in Warehouses De Pauw Pitesti (5.000 mp pre-inchiriere). Volumul inchirierilor a fost dominat de zona Bucuresti, unde au fost incheiate peste 53% din tranzactii, din care 70% sunt localizate in zona de vest.

Acesta este rezultatul faptului ca piata spatiilor industriale din Bucuresti este dominata de zona de vest, cea care are acces direct la autostrada A1 Bucuresti – Pitesti.

Pentru 2011, se estimeaza ca expansiunea activitatiilor logistice si de productie va avea loc in orase importante ca Ploiesti, Cluj Napoca, Timisoaram Pitesti si Arad.

Cererea pentru terenuri de tip industrial este in crestere, in special atat in zone bine cunoscute (Bucuresti – Pitesti A1) cat si in zone in dezvoltare, ca Ploiesti.

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90