930 x122 grota rece

apa calda

PITEȘTIUL A REVENIT ÎN SECOLUL XXI! AU DAT DRUMUL!

După cum v-am informat, printr-un comunicat de presă trimis ieri pe adresa redacției noastre primarul Tudor Pendiuc anunța că astăzi va fi reluată furnizarea apei calde către apartamentele din Pitești racordate la sistemul centralizat de încălzire. „Urmare demersurilor efectuate de către domnul primar Tudor Pendiuc și conducerea SC Termocalor Confort SA, începand cu data de 12.09.2014 se reia furnizarea gazelor naturale la centralele termice unde a fost întreruptă și implicit și furnizarea apei calde. Pentru preîntâmpinarea pe viitor a unor astfel de situații este necesar ca asociațiile de proprietari restanțiere să-si achite datoria în regim de urgență.”, scria în comunicat.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Am monitorizat să vedem dacă promisiunea va fi respectată. Într-adevăr, în urmă cu nici două ore furnizarea apei calde a fost reluată. După aproape trei zile Piteștiul revine din comuna primitivă în secolul XXI. Rămâne de văzut pentru cât timp.

Citiți aici detalii despre cauza sistării furnizării apei calde: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitestiul-inapoi-comuna-primitiva-ne-au-lasat-fara-apa-calda/.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3