pizzeria sapori  930 122

pitesti

„Pitestiul va fi un adevarat santier”

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a anuntat ieri ca in 2012 municipiul resedinta de judet va fi un adevarat santier datorita proiectelor, multe cu finantare europeana, care vor incepe a fi puse „in opera”. Primarul a spus ca unele din aceste proiecte vor fi finalizate la anul, iar altele in 2 ani.

Printre lucrarile care vor demara in 2012 se numara cele de realizare a pasajului rutier aerian de la Podul Viilor, reabilitarea podului peste raul Arges, amenajarea parcului Lunca Argesului, reabilitarea infrastructurii urbane incepand din Razboieni si pana in zona Calea Bucuresti.

In cazul acestui din urma proiect, primarul Pendiuc a dezvaluit faptul ca evaluatorul care ar trebui sa se ocupe de el a stat 4 luni pentru a face o observatie privind unele abateri de…milimetri privind proiectul, iar acum, cand trebuie sa faca evaluarea pe teren sustine ca nu mai are bani de deplasari!

„Presedintele tarii spune sa atragem bani europeni. Iata, noi atragem, dar cand te lovesti de asemenea chestiuni si mai vin si probleme de culoare (n.r. politica)…atunci ce sa mai faci?”, a spus primarul care si-a exprimat speranta ca proiectul va fi deblocat in scurt timp. „In 2012 Pitestiul va fi un adevarat santier.

Sa nu se creada altceva (n.r. ca ar fi campanie electorala), pentru ca multe proiecte le-am fi terminat daca nu am fi fost blocati de diverse aspecte si birocratie de la nivel central. Pur si simplu acum s-a putut dat drumul la licitatii”, a atras atentia primarul.

Eurial 555 x222
570×90 MAIA