930 x122 grota rece

alexandra_sima.jpg

Piteşteanca Alexandra Sima are un prieten misterios. Manechinul se iubeşte, oare, cu o persoană publică?

Manechinul Alexandra Sima studiază la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, specializarea Economia Turismului Intern şi Internaţional, şi este în anul IV. Frumoasa piteşteancă are un nou iubit, însă, deocamdată, nu-i face publică identitatea.

Din fotografiile pe care le-a postat pe pagina sa personală de Facebook reiese că Alexandra Sima, un manechin cu renume în oraș, iubeşte. Pesemne că nu mai este împreună cu prietenul din Piteşti, din moment ce pozele în care era alături de acesta au dispărut și au apărut altele noi.

Nu sunt fotografii în care să îi putem vedea chipul băiatului care i-a furat inima, însă în imagini lasă să se înţeleagă că mereu are lângă ea pe cineva drag. Se lasă fotografiată în diverse locuri de către iubitul ei, iar acestuia i se observă doar mâna.

Doreşte să păstreze suspansul, dar unele amice de pe Facebook o îndeamnă să își „deconspire” iubitul: „Scoate-l din ascunzătoare şi adu-l la Piteşti!”. Alexandra este foarte fericită în prezenţa acestui tânăr misterior. „Am tot ce îmi doresc… şi puţin mai mult”, a lăsat ea un mesaj la o fotografie postată pe Facebook.alex.si.iubitul4alex.si.iubitul7alex.si.iubitul3

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3