New Profesional Consult 930 x 122

teo_trandafir

Piteşteanca Teo Trandafir, cea mai bine plătită vedetă de la Kanal D!

Vedeta Teo Trandafir va prezenta o nouă emisiune, aceasta revenind pe micul ecran, convinsă că va face audienţe record la Kanal D.

Piteşteanca ar câştiga, se pare, 20.000 de euro, iar acesta ar fi cel mai mare salariu de la televiziunea turcilor. Conform unor surse din interiorul postului, Teo va avea cel mai mare onorariu dintre colegii ei, şi anume peste 20.000 de euro, mai exact 100.000 de lei.

Pentru această sumă se va bate pe audienţă cu nimeni altul decât Cătălin Măruţă, acesta fiind cel care în urmă cu 6 ani i-a luat locul în grila postului ProTV. Teo Trandafir spune că nu se sperie de „războiul” dintre ea, Măruţă şi Simona Gherghe. Mai multe decât atât, Teo declară, lipsită de modestie, că ea ştie cel mai bine cum se face audiență.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90