New Profesional Consult 930 x 122

piata_milea

Piteştenii, la concurenţă cu dominicanii!

Piteştenii au parte la finalul acestei luni de o competiţie inedită, în care îşi vor măsura forţele sportive cu reprezentanţi ai unui oraş din Republica Dominicană. Este vorba de o competiţie între oraşe menită să stimuleze sportul şi mişcarea în aer liber.

Piteştiul participă în acest an la evenimentul internaţional numit „World Challenge Day” – „Viaţa înseamnă mişcare, mişcarea înseamnă viaţă”, care va avea loc pe 29 mai.

Acţiunile vor începe la ora 9, prin participarea mai multor elevi la activităţi de mişcare în aer liber, vor continua pe parcursul întregii zile în şcoli, grădiniţe, unităţi economice şi se vor încheia la ora 19 în Piaţa Primăriei, acolo unde vor fi implicaţi în activităţi sportive reprezentanţi ai ONG-urilor. Toate manifestările vor fi monitorizate de o comisie specială. Piteştiul concurează cu un oraş din Republica Dominicană, San Pedro de Macoris, conform unei trageri la sorţi organizată de asociaţia internaţională TAFISA – Sportul pentru toţi.

Câştigătoare va fi localitatea care va reuni la acest eveniment cel mai mare procent din populaţie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3