EcoMoto 930×122

pitesti

Piteştiul mai are nevoie de 7,5 milioane de lei

Pentru a putea funcţiona normal în anul 2013 şi pentru a putea realiza un nivel satisfăcător al investiţiilor, administraţia locală din Piteşti mai are nevoie de circa 7,5 milioane de lei. Aşa reiese din calculele preliminare privind bugetul pentru anul în curs, conform spuselor primarului Tudor Pendiuc.

Edilul a anunţat miercuri, 16 ianuarie, principalele obiective de investiţii pentru anul 2013, acestea fiind în principal proiecte cu fonduri europene pentru care deja s-au început toate procedurile. Unele proiecte sunt chiar în faza de implementare.

Vorbim de 12 proiecte cu fonduri europene – 38,8 milioane de euro – incluse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al Piteştiului. 4 contracte au fost deja semnate (reabilitarea podurilor peste Argeş şi Râul Doamnei, modernizarea parcului Ştrand, crearea unei parcări la Bowling), încă un proiect a fost deja finalizat – crearea parcului Lunca Argeşului, iar restul sunt în faze avansate la diverse instituţii.

În curând, spune Pendiuc, vor fi semnate şi contractele pentru realizarea centrului mulifuncţional cultural de la Cinema Bucureşti şi pentru extinderea şi modernizarea Şcolii Nr. 19 din Găvana.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90