930 x122 grota rece

miting.ziua.a.patra.007

Piteştiul nu cedează nici în faţa gerului: A patra zi de proteste

Piteştiul a marcat miercuri a patra zi de proteste împotriva regimului actual, seria manifestaţiilor de stradă fiind deschisă duminică. Spre deosebire de celelalte zile, miercuri seară nu au mai fost înregistrate incidente de niciun fel. Protestele s-au desfăşurat paşnic, forţele de ordine – impresionante ca număr – limitându-se doar la a însoţi manifestanţii pe deja „tradiţionalul” traseu piaţa Vasile Milea – Muzeul de Artă.

Faţă de alte seri, protestatarii au stat foarte puţin în faţa sediului PDL pentru a cere demisia actualei puteri, nefiind aprinsă vreo lumină la acesta. Peste 300 de oameni au îndurat un ger năpraznic, cu temperaturi spre minus 8 grade Celsius, pentru a-şi putea striga nemulţumirile.

Ca şi în alte seri, protestatarii au avut asupra lor steaguri, fluiere, portavoce şi numeroase mesaje scrise pe care le arătau permanent.

„Am 20 de ani, nu vreau să fiu şomer!”, „V-a sosit sfârşitul, hoţilor!”, „Protest civic, nu vandalism”, „România, te iubim!”, „Noi suntem români, voi sunteţi corupţi”, „Bucureşti, nu uita! Noi suntem de partea ta!”, „Marinare, România se scufundă! Ia-o la fugă!” sunt doar câteva din mesajele care vorbesc de la sine despre nemulţumirile oamenilor.

La acelaşi protest am putut auzi şi opinii conform cărora „cei de la putere nu vor să repornească petrochimia!”, dar şi nemulţumiri cum că la unele televiziuni se difuza muzică populară, în vreme ce lumea este în stradă peste tot în ţară din cauza neajunsurilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3