Donaris 930 x 122

    baschet

    Piteştiul, Oraş European al Sportului

    Pitestiul devine în curând Oraş European al Sportului. O ceremonie specială va avea loc în acest sens în Belgia, acolo unde se află şi sediul Parlamentului European. La eveniment vor participa autorităţi din Argeş şi de la nivel central, inclusiv parlamentari.

    Pe 7 noiembrie, la Bruxelles, Piteştiul devine Oraş European al Sportului.

    În cadrul unei ceremonii speciale la care vor participa reprezentanţi ai autorităţilor din judeţul nostru şi chiar parlamentari, municipiului îi va fi conferit un drapel de Oraş European al Sportului.

    Acesta va fi primit de la reprezentanţi ai oraşului Iaşi care a avut acest statut în 2012. Festivităţile vor avea loc la Parlamentul European.

    Criteriile principale care au stat la baza acestei alegeri a fost aceea că municipalitatea a susţinut sportul de masă şi are rezultate în competiţii (cum ar fi baschetul).

    Cu această ocazie, autorităţile din Piteşti speră să impulsioneze procedurile de preluare a Sălii Sporturilor din Trivale.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3