New Profesional Consult 930 x 122

centre

PLAN DE MĂSURI ADOPTAT ÎN ARGEȘ

Plan de măsuri adoptat în Argeș. Prefectul Emilian Dragnea a anunţat vineri, în şedinţa Colegiului Prefectural, că a fost adoptat planul de măsuri pentru sezonul rece 2018-2019 pe raza judeţului Argeş.

Citiți și: Informare de la RAR: Când trebuie demontate anvelopele de iarnă

Planul prevede necesarul de materiale antiderapante, echipamente şi oameni pentru acţiunile de deszăpezire, dar şi unele măsuri pe care primăriile trebuie să le adopte. Una dintre aceste măsuri este să înfiinţeze centre speciale (adăposturi) pentru persoanele „vulnerabile”.

„Sunt doar unele oraşe din Argeş, cum ar fi Piteştiul şi Mioveniul, care au astfel de adăposturi. Doresc să vă implicaţi şi să faceţi în fiecare localitate astfel de centre în care să fie îngrijiţi oameni bolnavi, bătrâni şi singuri sau vizitatori cu probleme ori oameni ai străzii.”, a spus prefectul Dragnea. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Iarnă bizară: Ce ne (mai) așteaptă de data aceasta

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90