930 x122 grota rece

aro_uzina

Platforma ARO renaste?

Sperante pentru economia argeseana. Patru companii straine, dintre care doua din domeniul auto, ar putea deschide din vara centre de productie pe fosta platforma ARO de la Campulung, discutiile aflandu-se intr-un stadiu foarte avansat, a declarat pentru Mediafax directorul general al parcului industrial, Sergiu Filip. „La sfarsitul acestui an am fost vizitati de noua companii straine, care s-au aratat interesate de deschiderea unor linii de productie sau centre de depozitare in parcul industrial de la Campulung. Avem semnale ca pana la sfarsitul primului semestru al anului viitor am putea incheia contracte cu patru dintre companiile care vor sa deschida linii de productie, dintre care doua sunt din domeniul auto”, spune reprezentantul Landmark Management, firma propietara a parcul industrial de la Campulung. Oficialul nu a mentionat si numele companiilor care vor sa investeasca la Campulung, insa afirma ca in prezent pe platforma industriala se construieste o hala de productie de 25.000 de metri patrati, investitie Landmark Management in valoare de aproape 15 milioane de euro.
La ora actuala, singurul chirias care isi desfasoara activitatea in cadrul parcului este firma Nobel Automotive Romania, care furniezaza subansamble pentru industria auto.
Sursa:antena3.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3