Donaris 930 x 122

carduri_banca

Platile cu cardul la Primarie pot aduce premii

In perioada 01 februarie 2011 – 31 martie 2011, Municipiul Pitesti si Banca Transilvania organizeaza campania „Plateste-ti cu cardul taxele si impozitele la Primarie”. Este al doilea an consecutiv cand aceasta campanie se deruleaza la Pitesti.

Contribuabilii care platesc cu cardul taxele si impozitele locale (cladiri, terenuri si mijloace de transport), la ghiseele Primariei Municipiului Pitesti (prin intermediul POS-urilor) sau prin Internet, vor putea castiga, prin tragere la sorti, 20 de premii in bani, reprezentand contravaloarea impozitului achitat, dar nu mai mult de 250 lei/premiu.

 

Se vor acorda 20 de premii, dintre care 10 premii pentru plati efectuate cu cardul prin intermediul POS-urilor instalate la ghiseele Primariei Municipiului Pitesti si 10 premii pentru plati efectuate cu cardul prin intermediul Internetului.

Valoarea totala a premiilor acordate este de maxim 5.000 lei.
Banca Transilvania va organiza tragerea la sorti, in data de 11 aprilie 2011.
Premiile vor fi acordate de Banca Transilvania, prin alimentarea conturilor castigatorilor, in 30 zile lucratoare de la anuntarea castigatorului, dar nu mai devreme de 5 zile lucratoare.

Regulamentul de desfasurare al campaniei poate fi consultat fie la Primarie, fie pe adresa de Internet www.primariapitesti.ro. La Pitesti sunt inregistrati peste 2.000 de utilizatori ai unor conturi de Internet pentru plata on-line a taxelor si impozitelor locale iar anul trecut au fost facute peste 1.000 de plati cu cardul. Cei mai multi pitesteni, insa, prefera sa stea la coada la ghisee, considerand ca, astfel, tranzactiile efectuate sunt mult mai sigure.

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90