NOR CURIER 930X122

    VIJELIE_PITESTI

    Ploi torenţiale, grindină şi vijelii în Argeş

    Prefectura Argeş a primit astăzi de la Agenția Naţională de Meteorologie o avertizare COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi intensificări de vânt, valabilă de azi, de la ora 16, până mâine, la ora 9. Prefectul Cristian Soare a convocat imediat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

    Conform avertizării, din după-amiaza zilei de astăzi până mâine dimineaţă vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, inclusiv la munte. Se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, şi căderi de grindină.

    Avertizarea a fost emisă pentru aproape toate judeţele ţării, cu excepţia Bucureştiului şi a judeţelor Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vaslui şi Iaşi. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat 50-60 l/mp.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90