930×122 CAPRA 5

ploi_si_vijelii

Ploi torenţiale în tot judeţul!

Meteorologii au emis astăzi o informare de vreme rea pentru majoritatea zonelor ţării. În ceea ce priveşte judeţul Argeş, de astăzi de la ora 15 până vineri la ora 9 se vor semnala ploi torenţiale, căderi de grindină, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

„Începând din cursul după-amiezii de miercuri, 22 mai, şi până în dimineaţa zilei de vineri, 24 mai, instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, căderi de grindină, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie. Aceste manifestări vor fi mai frecvente la munte, în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării.

Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp”, se arată în informarea meteorologică emisă de Administratia Naţională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90