New Profesional Consult 930 x 122

furtuna2

Ploi torentiale si vijelii in weekend!

Pitesti. 15 mai. 2010.
Argesul va fi maturat de vijelii si ploi torentiale in aceasta noapte. Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 35 de judete, unde de azi, ora 14.00, pana maine, ora 9.00 se pot produce ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Meteorologii nu au vesti bune pentru acest weekend. Ploile torentiale, furtunile si vijeliile care vor matura aproape toata tara, de la vest la est, i-au determinat sa emita atentionare cod galben pentru 35 de judete. Vor fi averse care vor depasi local 25 de litri pe metru patrat, izolat putandu-se ajunge si la 50 de litri pe metru patrat. Ar putea sa cada si grindina, iar la munte, la peste 1500 de metri altitudine, precipitatiile ar putea fi si sub forma de lapovita si ninsoare.
Hidrologii au emis si ei o atentionare cod galben de inundatii, incepand din aceasta dupa-amiaza si pana duminica dupa-amiaza, pentru judetele Arges, Brasov, Buzau, Caras Severin, Covasna, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Olt, Prahova, Sibiu, Valcea si Timis. Conform specialistilor, codul galben vizeaza raurile din bazinele hidrografice Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Jiu, Oltul mijlociu si inferior, si bazinele hidrograficxe al Argesului, Ialomitei si Buzaului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90