930 x122 grota rece

Arges

PLOILE AU PRODUS PAGUBE ÎN ARGEȘ: CASE, FÂNTÂNI ȘI TERENURI INUNDATE, PODEȚE AVARIATE

Avertizarea hidrologică de cod portocaliu pe râurile care străbat și județul Argeș a fost prelungită până astăzi, 11 decembrie, la ora 18.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Bilanțul pagubelor produse în Argeș de ploile căzute în perioada 5-10 decembrie, bilanț comunicat în urmă cu puțin timp de Prefectură, arată că 10 localități au fost afectate (comunele Aninoasa, Hârsești, Izvoru, Popești, Recea, Săpata, Ștefan cel Mare, Stolnici și Mușătești și municipiul Pitești, în zona Prundu Mic). Au fost inundate 7 case, 48 de anexe gospodărești, 90 de fântâni și 7.800 de ha de teren arabil.

În ceea ce privește infrastructura rutieră, situația este următoarea:

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

-două podețe de pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea (unul de la km 121+500, în comuna Bascov, și un altul în comuna Morărești) au fost avariate

-tot pe DN 7, în Morărești, au apărut tasări locale si crăpături în carosabil

-alunecare de taluz pe o porțiune de 25 de metri pe DN 67 B Pitești-Drăgășani, în comuna Poiana Lacului.

Referitor la alimentarea cu energie electrică, în acest moment, potrivit Prefecturii, în Argeș nu sunt semnalate probleme. Ieri, însă, au răms fără curent din cauza vremii locuitori din comunele Mioarele și Nucșoara. Problemele au fost remediate, intervenindu-se cu 20 de echipe ale CEZ. (Foto: Pitești, Prundu Mic)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3