930×122 CAPRA 5

    facebook

    Plătești și ai iubită virtuală pe Facebook!

    Cei care au cont de Facebook, dar nu și prietenă şi își doresc să fie bine văzuți în cadrul rețelei de socializare au acum un instrument aparte la îndemână. Au apărut deja site-uri care vând așa zisele „iubite virtuale” şi care iau amploare în întreaga lume.

    Un astfel de site este şi „Fake Internet Girlfriend”, care poate asigura o relație pe Facebook în schimbul unui abonament pe 3 luni, în valoare de 750 de dolari.

    Cei care vor ca pe pagina lor să fie afișată precizarea „într-o relație cu” pot face rost cu ușurință de o prietenă virtuală cu 250 de dolari pe lună, scrie Daily Mail, citat de Capital.

    Pachetul de bază include o prietenă pe Facebook care postează mesaje pe pagina personală şi care efectuează două apeluri telefonice pe lună către numere de telefon publice, precum secretara de la locul de muncă.

    Pentru câțiva dolari în plus, iubita virtuală poate juca și jocuri online cu clienții lor.

    Pagina nu este singura de acest fel care oferă astfel de servicii. „Cloud Girlfriend” şi „Namaro Fake” au același rol de a îmbunătăți statutul social al utilizatorilor Facebook.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90