930 x122 grota rece

profesional new consult

PNC: ULTIMELE SĂPTĂMÂNI DIN CAMPANIA 10 ANI, 100 DE PREMII

PNC: Ultimele săptămâni din campania „10 ani, 100 de premii”. Campania „10 ani, 100 de premii”, organizată de Profesional New Consult odată cu aniversarea a 10 ani de activitate desfăşurată cu seriozitate şi profesionalism, se apropie de sfârşit. AU MAI RAMAS DOAR CÂTEVA SĂPĂMÂNI!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Anul acesta, în luna mai 2018, Profesional New Consult a sărbătorit 10 ani de la înfiinţare, motiv pentru care conducerea societăţii le mulţumeşte tuturor colaboratorilor, participanţilor la cursurile organizate de societatea de formare profesională şi beneficiarilor serviciilor sale, dar şi colegilor actuali şi anteriori, tuturor celor care au contribuit la construirea acestui nume, Profesional New Consult!

La ceas de sărbătoare, nimic nu este mai potrivit decât o campanie cu premii consistente, intitulată „10 ani, 100 de premii”. 100 de premii vă aşteaptă, așadar, dacă vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult în cadrul centrelor sale în perioada 21 mai-21 septembrie 2018.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

”Mai mult, orice înscriere în aceeaşi perioadă beneficiază de un premiu garantat, o reducere de preț de 5% pentru plata în rate sau de 10 % pentru plata integrală a oricărui curs din programa noastră. ÎNSCRIE-TE ACUM PENTRU A BENEFICIA DE REDUCERE şi pentru a putea participa la tombola cu premii.”, transmite Profesional New Consult.

Detaliile campaniei şi regulamentul, pe site-ul https://www.profesionalnewconsult.ro/concursuri/ şi pe paginile social media ale firmei. Premiile care se acordă în cadrul campaniei sunt următoarele:

Premiul I

Televizor LED Orion, 56 cm, T 22D/PIF/LE, Full HD + produse promoţionale Profesional New Consult şi produse cosmetice din partea www.topglamorous.ro.

Premiul II

Tabletă Allview AX501Q, 7’’, Quad-Core 1 GHz, 1GB RAM, 8GB, 3G, Black + produse promoţionale Profesional New Consult şi produse cosmetice din partea www.topglamorous.ro.

Premiul III 

Telefon mobil Allview P42, Dual SIM, 8GB, 3G, Black + produse promoţionale Profesional New Consult şi produse cosmetice din partea www.topglamorous.ro.

MENŢIUNE

97 de pachete speciale conţinând produse promoţionale Profesional New Consult şi surprize din partea partenerilor Top Glamorous, produse marca Affect Cosmetics.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3