930 x122 grota rece

PENDIUC_SI_IONICA_DESCHIDERE_POD_ARGES

Podul peste râul Argeş a fost deschis circulaţiei

Autorităţile locale din Piteşti au organizat astăzi o scurtă festivitate de redeschidere a podului peste râul Argeş, pod aflat în reabilitare capitală în baza unui proiect cu finanţare europeană care a debutat în septembrie 2011. Podul a fost redat în folosinţă cu un an mai devreme decât era programat iniţial!

La eveniment au participat primarul Tudor Pendiuc, viceprimarul Cornel Ionică, reprezentanţi ai serviciilor Primăriei, precum şi ai constructorului. Imediat după ce sensul spre Piteşti al podului a fost deschis, pe acesta au început să circule maşini. Printre ele şi-au făcut loc imediat şi două ambulanţe care veneau spre Piteşti cu bolnavi şi care aveau instalaţiile luminoase şi acustice în funcţiune.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 12,7 milioane de lei, dintre care 7,3 milioane de la Uniunea Europeană, 1,6 milioane de la Guvernul României şi 181.000 de lei de la bugetul local.

Pentru câteva luni se va lucra în continuare sub pod, a spus primarul Tudor Pendiuc, care a ţinut să le mulţumească firmelor constructoare pentru că au finalizat lucrările înainte de termen.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90